Om Mast- och tornunderhåll

Om Mast- och tornunderhåll AB

Vi utför underhåll, monterings- och demonteringsarbeten samt ytbehandlingar på antennbärare, master, torn och liknade objekt.

Vi servar också tillhörande utrustningar och anläggningar. 

Vi har specialiserat oss att utföra arbeten med mast- och tornanläggningar. Med våra resurser kan vi jobba i stagade master, vattentorn, hustak, stålkonstruktioner, med mera. Vi utför arbeten och besiktningar av dessa runt om i hela världen.

Förutom rena underhållsåtgärder gör vi nymontage och demontering av antennbärare med tillhörande anläggningar och dess utrustning. Dessutom tillhandahåller vi projektledning och utbildning inom ovan nämnda områden. 

Exempel på vanliga underhållsåtgärder

Antennbyten, bergsförankringar, betongarbeten, byte av mastdelar, fallskydd, hinderljusmontage, höjning av master, jordning, kabeldragning, klätterhinder, kontaktering, momentdragning, skogsaverkning, slyröjning, staglinebyte, undergjutningar, mm.

Självklart river vi även master men vill gärna hålla isär det från begreppet demontering. Planering och beredning är en vital del för att arbetet ska flyta. Mastkontroller utförs enligt kundens specifikationer eller med vårt eget kontrollprogram.

Protokollen kompletteras med detaljskiss och digitala färgkort. Ett arbetslag består av två till fyra personer beroende på vilken uppgift kunden vill att vi ska lösa. Alla medarbetare har sina egna yrkeskunskaper som förstärker och underlättar på arbetsplatsen. Från licenssvetsning till dataelektronik. Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar lite längre tid! Våra arbeten utförs rationellt med hög kvalité och säkerhet oavsett höjd eller placering i Sverige.

I servicebuss, eller en fyrhjulsdriven pickup och släpkärra, tar vi oss till kunden med de verktyg som behövs. Det är viktigt att man har rätt verktyg för jobbet. Tid sparas och arbetet kan utföras utan förseningar och med rätt kvalité.

Det är 5 mil till Örebro, Eskiltuna och Västerås samt 14 mil till Stockholms centrum från Valskog. Restiden till Stockholm understiger två timmar med bil.

Kontakt

Mast- och tornunderhåll AB
Verkstadsgatan 1, 731 60 Valskog, Sweden

Orgnr: 556508-4760

Tel: 0221-320 66
Fax: 0221-320 12
Mobil: 070-37 35 300
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Verkstadsgatan 1 | 731 60 Valskog | Telefon 0221-320 66 | Fax 0221-320 66 | Mobil 070-37 35 300
Copyright © 2021 Mast- och tornunderhåll AB. Alla rättigheter reserverade.

Webbdesign: Underbase Media AB